• English
  • Română
  • Deutsch

Despre noi

RAP Development este o companie a grupului RAP specializată în livrarea la cheie a proiectelor din domeniul construcțiilor. Înființată în 2007, RAP Development acționează ca și antreprenor general pentru toate sectoarele: industrial și rezidențial, public și privat.

În prezent, RAP Development posedă atât cunoștințele, cât și abilitatea de a gestiona și de a realiza proiecte complexe la cele mai înalte standarde de calitate. Oferim astfel clienților noștri satisfacția unor rezultate de încredere, rezistente în timp și impecabil executate.
RAP Development pune la dispoziție servicii complete de construcție și preconstrucție, renovare și reabilitare. Antrepriza generală include serviciile generale de management al construcției, proiectarea și realizarea construcției în funcție de tipul clădirii și spațiului dedicat acestuia. Activăm în sectoarele comercial, rezidențial, medical, divertisment și altele. Compania furnizează următoarele tipuri principale de construcții: hale la cheie, respectiv hale industriale, hale de producție, hale pentru depozitare – depozite, hale logistice; clădiri administrative; alte tipuri de clădiri și structuri industriale.

Fie că sunt implicați în realizarea unei clădiri industriale sau a uneia rezidențiale, specialiștii RAP Development mențin legătura cu beneficiarii pe parcursul tuturor etapelor proiectului, de la conceperea acestuia până la execuție și predare. De asemenea, echipa de specialiști asigură un răspuns prompt la solicitările și așteptările clienților săi.

ServiciiStrategy

Antrepenor general pentru construcții industriale și rezidențiale.

Key elements

Readiness

Each project is unique. This is beneficial because this uniqueness encourages our ability to adapt to different situations. We’re fully prepared to comply with complex projects and delivery deadlines.

 

Flexibility

We know what a general contractor’s responsibilities are. And we’re committed to working collaboratively, complying with cost control, and handling challenging situations.

 

Knowhow

Our highly trained and experienced employees are the reason our partners choose to work with us. RAP Development’s team is specially tailored to each project’s needs, thus delivering a high level of personalization and integrated processes.